Vår Historie

Vår historie begynner med at vi alle hadde et ønske om å skape noe. Dette ønske ble utviklet til en idé, en idé om å lage noe som hjelper deg å beholde tingene dine lenger. Vært å kjøper vi tonnevis av nye klær ting, noe som påvirker både miljøet og lommeboken. Fortsetter vi å kjøpe klær i denne farten, bidrar vi til økt utslipp som ødelegger kloden.

Mål & Visjon

Vi ønsker å gi kundene våre muligheten til å finne igjen hva de mister. Ved hjelp av moderne teknologi og innovasjon, øker vi sjansene for at du får tilbake tingene dine.

Vårt produkt er perfekt på skolen, i barnehagen, eller på treningssenteret. Skulle man glemme en flaske på jobb, kan finneren enkelt scanne koden og raskt gi deg beskjed. Vi har gjort lappen enken og moderne, og du kan selv velge av et bredt utvalg innhold og utseende.

Lurer du på hvordan det funker? Sjekk det ut her!

bilde av produkt

Våre folk

Det er vi som jobber for at du skal få produktene dine fortest mulig.

Bilde av Martin

Martin Mikkelsen

Daglig Leder

Martin er sjefen selv, mannebeistet, vår daglig leder. Han passer på at alle gjør som de skal, han har også ansvar for det sosiale i gruppen

Bilde av Marie

Marie Thommasen

Markedsføringsjef

Marie er markedsføringsansvarlig og det er hun som markedsfører bedriften og produktet. Har du fått skjekket ut vår Instagram?

Bilde av Erlend

Erlend Bragstad

Økonomiansvarlig

Erlend er vår economy-guy, en skikkelig flinkis når det kommer til sånt, og han fikser alt som kommer til regnskap, regneark og regnestykker.

Bilde av Per Henrik

Per Henrik

Produktansvarlig

Per Henrik er IT-fyren vår, han fikset nettsiden og sånt. I tillegg har ansvar for produktets utformig, tekniske egeneskaper og design. Han er fan av Rick Astley.

Updates

Abonner til vårt nyhetsbrev. Vi lover å ikke spamme.